Skip to main content
Certificaten in de beautybranche

Verzekeraars doen nogal eens moeilijk bij het verzekeren van beroepen in de schoonheidsbranche. Ergens is dat ook wel begrijpelijk want ze weten dikwijls niet wat het allemaal inhoudt en zijn dan heel voorzichtig.

Wij steken veel tijd en moeite in afstemming met verzekeraars en wij dragen de branche vanzelfsprekend een warm hart toe. Juist daarom hebben wij het label beautysalonverzekeringen.nl ontwikkeld.

De onderstaande beroepen binnen de beautybranche kunnen wij verzekeren. Daarbij is aangegeven welk certificaat je nodig hebt.

Wimperstyliste
certificaat Perfect Eyelash
Wenkbrauwstyliste
certificaat Perfect Eyelash
PMU styliste
certificaat Perfect Eyelash met daarbij een verklaring Hygiëne GGD
Microblading styliste
certificaat Perfect Eyelash met daarbij een verklaring Hygiëne GGD
Schoonheidsspecialiste
Anbos erkend diploma schoonheidsspecialiste. Heb je meerdere specialisaties behaald als schoonheidsspecialiste zoals bijvoorbeeld Microneedling, Dermaplaning, Acné, dan kijken wij graag naar de mogelijkheden die wij hebben.
Pedicure
Provoet erkend diploma
Nagelstyliste
certificaat
Spray Tanning
certificaat
Kapper
diploma

Ben jij in het bezit van het certificaat of diploma behorend bij jouw beroep, vraag dan eenvoudig online een vrijblijvende offerte aan middels onze Beauty op Maat Offertemodule.

Offerte op maat aanvragen
Advies nodig?

Staat jouw beroep hier niet bij? En ben je toch werkzaam binnen de beautybranche? Laat het ons weten, wij kijken graag naar de mogelijkheden.

Neem contact op