Skip to main content
Heb je vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op.

Onze openingstijden zijn Maandag t/m Vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.
Tijdens kantooruren zijn wij altijd telefonisch te bereiken. Zijn we toch even in gesprek, spreek dan gerust een voicemail in. We bellen je dan zo spoedig mogelijk terug.

Stuur je liever even een e-mail, maak dan aub gebruik van onderstaand formulier.

Door gebruik te maken van dit formulier stem je er mee in dat Beautysalonverzekeringen.nl niet verantwoordelijk is voor het risico dat de gegevens in dit formulier gelezen of onderschept worden door onbedoelde derde partijen. Meer informatie hierover vind je in ons privacy statement.

Om discretie te waarborgen kun je in jouw bericht beter niet refereren aan persoonlijke informatie zoals rekeningsaldo en BSN-nummers.

Beautysalonverzekeringen.nl  zal de door jou verstrekte informatie enkel gebruiken om contact met je op te nemen met betrekking tot jouw vraag of opmerking in dit formulier. Wij zullen je benaderen conform de door jou opgegeven wijze.

Verzoeken tot wijziging of opzegging van lopende polissen via dit formulier zijn niet bindend tenzij Beautysalonverzekeringen.nl de ontvangst van jouw email heeft bevestigd.

Contactgegevens

Wil je graag een persoonlijk adviesgesprek, neem dan aub altijd even vooraf contact met ons op om een afspraak te maken. Zo weten we zeker dat we je ook onverstoorde aandacht kunnen geven.

Postbus 1448, 5004 BK Tilburg

013 - 468 01 99

info@beautysalonverzekeringen.nl