Skip to main content
Wie zijn wij?

Wij zijn Beautysalonverzekeringen.nl en wij zijn een speciale tak van Vorster Verzekeringen die zich helemaal toelegt op de beauty branche. Naast de broodnodige verzekeringskennis zijn wij vakinhoudelijk in de beauty branche volledig op de hoogte van alles wat er speelt en alle behandelingen. Vanuit deze kennis, zijn wij voor jou de perfecte gesprekspartner en bieden we jou een volledig verzekeringspakket aan binnen deze specifieke branche.

Wij zijn een partner van De Huidprofessional en we hebben veel mogelijkheden voor diverse opleidingen. Daarnaast kunnen wij behandelingen verzekeren die je elders niet of nauwelijks verzekerd krijgt en ook nog eens tegen veel aantrekkelijkere premies. Denk hierbij aan PMU, IPL, laseren en microneedling.

We volgen de Beauty branche en al haar nieuwe ontwikkelingen op de voet en we zorgen er zo voor dat we deze tijdig met verzekeraars afstemmen zodat jij als Beauty Specialist je geen zorgen hoeft te maken en goed verzekerd bent.

Onze werkwijze

Om te beginnen is het belangrijk te vermelden dat ons offerte traject voor jou geheel kosteloos is. Je wordt zo nooit geconfronteerd met onverwachte onkosten. Als de verzekeringen via ons worden gesloten, zit er in de premie die jij ontvangt van de verzekeraar al een stukje vergoeding voor ons in. Je ontvangt dus van ons niet nog eens een keer een aparte rekening. Alleen bij Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen is dit anders geregeld, maar dat hoor je van ons vooraf als je over zo’n verzekering meer informatie wilt hebben.

Ben je nog niet verzekerd, dan starten we samen met jou een gedegen inventarisatie. Je kan daarbij heel gemakkelijk gebruik maken van onze Beauty Op Maat Offerte. We adviseren je vervolgens over de mogelijkheden om jouw  risico’s over te dragen naar een verzekeraar en de keuze om wellicht sommige risico’s eerst te beperken voordat je ze verzekert. Ook bekijken we welke risico’s je wellicht niet hoeft te verzekeren omdat ze anders zijn op te lossen of gewoonweg omdat ze voor jou acceptabel zijn. Dat noemen we risicomanagement.

Ben je al elders verzekerd, maar wil je overstappen, dan vragen we je niet alleen om de Beauty Op Maat Offerte in te vullen, maar ook om je polis naar ons te mailen. We onderzoeken voor je of je polis overeenstemt met wat je doet, rekening houdt met jouw wensen en of we het dus beter voor je kunnen regelen.

Daarna zorgen wij voor een op maat samengestelde offerte, volledig passend bij jou en je beautysalon. Voorop staat in ieder geval dat je niet meer gaat verzekeren als wat nodig is. Besluit je om de verzekeringen af te sluiten via ons, dan ontvangen wij dus pas onze vergoedingen vanuit de verzekeraar als onderdeel van jouw premie.

We zijn dan jouw verzekeringsadviseur ook  jouw aanspreekpunt bij vragen en natuurlijk in geval van schade.

Vrijblijvend advies nodig?
Waarom kies je voor Beautysalonverzekeringen.nl

De certificaten van Perfect Eyelash zijn bij ons voldoende om een Aansprakelijkheidsverzekering te kunnen afsluiten:

  • We spreken dezelfde taal, en je hoeft ons de behandelingen niet uit te leggen
  • Je krijgt altijd een op maat gemaakt advies
  • Jouw contactpersoon binnen ons kantoor is een specialiste in de branche
  • Geen lange wachttijden en doorkiesnummers, maar direct contact
Offerte op maat aanvragen